Adatvédelmi irányelvek

Ezennel hozzájárulásodat adod a Testuj s.r.o. vállalatnak, székhelye: Prága 8 - Karlín, Šaldova 425/12, irányítószám: 186 00, azonosítószám: 076 52 780, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett cégjegyzékbe, C. szakasz, 304826 (a továbbiakban: Adatkezelő) hogy a személyes adatok védelméről szóló č.101/2000 Sb. törvény (a továbbiakban: Személyes adatok védelméről szóló törvény) értelmében a következő személyes adatok kezeléséhez:

  • vezetéknév, keresztnév
  • telefonszám
  • e-mail

A nevet, vezetéknevet, e-mail-címet és telefonszámot fel kell dolgozni ahhoz, hogy párbeszéd-csoportokat hozzunk létre a reklámüzenetek hatékonyságának kutatására. Ezeket az adatokat az Adatkezelő 5 évig kezeli.

A fent leírtak szerinti feldolgozáshoz Ön kifejezett hozzájárulását adja. A hozzájárulás bármikor visszavonható, például a Testuj.to, s.r.o. elérhetőségeire küldött e-mailben vagy levélben. - eva@testuj.to

A személyes adatok kezelését az Adatkezelő végzi.

Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes adatok védelméről szóló törvény értelmében Önnek joga van:

  • a hozzájárulást bármikor visszavonni,
  • tájékoztatást kérhet tőlünk személyes adatairól,
  • felvilágosítást kérni tőlünk a személyes adatok kezelésével kapcsolatban,
  • hozzáférést kérni tőlünk ezekhez az adatokhoz, és kérni azok frissítését vagy javítását,
  • kérheti tőlünk ezen személyes adatok törlését,
  • ha kétségei vannak a személyes adatok kezelésével kapcsolatos kötelezettségek teljesítésével kapcsolatban, forduljon hozzánk vagy a Személyes Adatvédelmi Hivatalhoz.

A Testuj.to egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2021 - Testuj.to - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram